Istaknuto

Savjetovanje za Javni poziv Ministarstva turizma: PROGRAM KONKURENTNOST TURISTIČKOG GOSPODARSTVA

                                           

GRADSKA RAZVOJNA AGENCIJA SLATINE

I

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SLATINE

vas pozivaju

na savjetovanje vezano uz Javni poziv Ministarstva turizma:

PROGRAM KONKURENTNOST TURISTIČKOG GOSPODARSTVA

u četvrtak, 23. ožujka 2017. godine u 12 sati

u dvorani Hrvatskog doma, Slatina, Braće Radić 4

Kontinentalni turizam bilježi sve veći trend rasta. Naša je prirodna baština vrlo atraktivna turistima koji žele aktivan odmor i upravo je to potencijal koji možemo iskoristiti u razvoju turizma a time i razvoju naše zajednice.

Ukoliko ste zainteresirani za ovo područje, za ulaganje u turizam: smještajne kapacitete (uključujući sobe u domaćinstvu, kampove), kušaonice, izletišta, turističku infrastrukturu (kao npr. sportske, tematske sadržaje, bazene), i slično, dođite i saznajte kako se prijaviti.

Za dodjelu bespovratnih sredstva prijaviti se mogu: subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), seljačka domaćinstva (OPG koje pruža ugostiteljske i/ili turističke usluge), fizičke osobe – privatni iznajmljivači.

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje obiteljskog smještaja, održivi razvoj, razvoj posebnih oblika turizma, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz:

  • Mjera A – povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude, diversifikacija poslovanja i održivi razvoj, korištenje novih tehnologija, poboljšanje socijalne uključenosti, sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata: Hotela, Kampova, Ostalih ugostiteljskih objekata za smještaj, OPG-a za seoski turizam i Objekata u domaćinstvu
  • Mjera B – razvoj posebnih oblika turizma
  • Mjera C – dostupnost i sigurnost
  • Mjera D – prepoznatljivost

Detalje možete potražiti na: http://www.mint.hr/default.aspx?id=370

Pročitajte i ovo...

naukovanje za obrtnička zanimanja

Naukovanje za obrtnička zanimanja – naknade mentorima za provođenje vježbi naukovanja do 75.000 kuna

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta raspisalo je javni poziv za projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *