Istaknuto

Poziv na predstavljanje projekta Zadruge za etično financiranje (ZEF) i etične banke

U okviru sajma “Kako su radili naši stari” 03. rujna 2017. godine u 11 sati u Hrvatskom domu u Slatini održati će se predstavljanje projekta Zadruge za etično financiranje (ZEF) i etične banke.

Zadruga za etično financiranje svojim članovima, između ostalog, pruža platformu za međusobno umrežavanje, suradnju i plasman njihovih roba i usluga, pristup uslugama poslovnog i financijskog savjetovanja, te mogućnost ostvarivanja različitih pogodnosti na internom tržištu.
Zadruga za etično financiranje ostvarivat će svoj puni potencijal kada se osnuje i započne s radom etična banka, koja će služiti kao financijska podrška projektima i potrebama članova Zadruge.

Model etičnog bankarstva temelji se na demokratičnom upravljanju i vlasništvu nad bankama, transparentnom poslovanju i poticanju održivog razvoja – između ostalog, i reinvestiranjem profita banaka natrag u zajednicu.
Etične banke žele stvarati pozitivne učinke i na društvenoj, i na ekološkoj, i na ekonomskoj razini, a njihov model razvoja primjenjiv je svugdje u svijetu – i zato je u Hrvatskoj pokrenut proces osnivanja prve etične banke.

Više informacija o Zadruzi za etično financiranje i e-banci dobiti ćete na samom predavanju te Vas još jednom pozivamo na samo predstavljanje 03. Rujna 2017. godine u 11 sati.

Pročitajte i ovo...

naukovanje za obrtnička zanimanja

Naukovanje za obrtnička zanimanja – naknade mentorima za provođenje vježbi naukovanja do 75.000 kuna

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta raspisalo je javni poziv za projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *