Istaknuto

NOVI REZULTATI PROŠLOGODIŠNJIH AKTIVNOSTI – GRAS PARTNER U MREŽI INKUBATORA VPŽ

Uz naknadno pristigle rezultate prijava iz 2016. godine koje je radio GRAS, uspješnost GRAS-a potvrđuje i suradnja na projektu Mreže inkubatora.

Podsjećamo da je prolaznost GRAS-a 71% na prijave iz 2016. godine, a utjecaj prijavljenih projekata vidjet će se tijekom narednog perioda kroz ulaganja poduzetnika, zapošljavanje i samozapošljavanje. Uspješnost GRAS-a ogleda se upravo u tom utjecaju, a manje u ostvarenju prihoda jer usluge za pisanje projekata nisu se naplaćivale.

Iako je 2016. godine bila zaposlena samo jedna osoba, na projektima su radile mlade obrazovane osobe, volonterski i na „stručnom“ koji su svoje stečene kompetencije i vještine dokazali kroz uspješnost na projektima a i kasnije na poslovima na kojima su se zaposlili. I ne samo oni iz 2016. godine…

Od početka 2017. godine, GRAS se ojačava, broji dvoje zaposlenih te je prijavio projekata u vrijednosti 20,7 mil kuna, a dodatnim povećanjem zaposlenih još 7,4 mil kuna.

Nadamo se da će uskoro stići još pozitivnih rezultata.

Pročitajte i ovo...

naukovanje za obrtnička zanimanja

Naukovanje za obrtnička zanimanja – naknade mentorima za provođenje vježbi naukovanja do 75.000 kuna

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta raspisalo je javni poziv za projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *